100 års filmhistorie – Nordisk Film Valby – 2021 (PT. Covid19 lukket)

Nordisk-film
Download PDF

nordiskfilm

Tag med til Nordisk Films studier i Valby og oplev suset fra de mange populære danske film og tv serier som alle har deres ophav i de berømte studier, nyd derefter en god frokost på Restaurant Fy & Bi.

Efter endt opsamling, sættes kursen mod Valby, hvor vi ankommer til Nordisk Film kl. 10:00. Her venter en guidet rundvisning i de berømte studier, hvor mange film og tv-serier som Olsen Banden og Matador har haft deres ophav. Efter denne spændende rundvisning, kører vi til Restaurant Fy & Bi, hvor en dejlig frokost anretning venter os. Derefter kører vi en dejlig tur i området, hvor vi bl.a.. ser udviklingen omkring Carlsberg, og tilstødende lokaliteter. 15:00 ankommer vi til kaffe og kage hos Tune Kursuscenter. Kl. 15:45 sætter vi igen kursen mod opsamlings adressen med en masse gode oplevelser i bagagen.

Prisen inkluderer:

* Bustransport i moderne turistbus

* Entrè til Nordisk Film

* Guide under besøg hos Nordisk Film

* Frokost Bjælkehuset i Frederiksberg Have (buffet inkl. 1 x drikkevarer)

* Kaffe med dagens kage – Tune Kursuscenter

 Pris pr. person Kr. 625,00

(Prisen er baseret på min. 30 deltagere med opsamling på Sjælland, Lolland-Falster og Møn)

BEMÆRK: Vedrørende Olsen Banden, så er her specielle regler for grupper, kontakt os venligst, såfremt I ønsker tilbud på dette. Der er antalsbegrænsning på 30 personer i grupper til Olsen Banden udstillingen.