Københavns Lufthavn (CPH) – Bag hegnet ! – 2021

cph-airport-tours-1
Download PDF

cph-airport-tours-1

cph-2

 

 

 

 

 

 

 

Tag med på denne spændende tur til Københavns Lufthavn CPH, og oplev en lufthavn bag facaden. Det er nu blevet muligt at få et helt andet indblik i arbejdet i Skandinaviens største lufthavn, hvor mange tusinde mennesker er beskæftiget med at få mange miliioner gæster betjent på bedste måde. I 2018 blev der slået rekord, da man passerede 30 mill. gæster.

Program:

Efter opsamling kører vi til Amager, nærmere bestemt CPH Terminal 3, hvor vi modtages af personale der fortager obligatorisk sikkerhedstjek af alle gæster inden rundvisning (Der SKAL medbringes gyldigt pas eller kørekort med billed ID, samt liste med navn og personnummer på alle deltagere). Efter at have passeret sikkerhedskontrollen, bliver vi med professionel guide transporteret rundt i den store lufthavn, vi ser Vilhelm Lauritzen Terminalen, som blev flyttet i hel tilstand “SE VIDEO HER”, Brandstationen, Øvelsespladsen for brandslukning, og meget mere. Dette omfattende indblik i lufthavnens funktioner har en varighed af ca. 2,5 time. BEMÆRK: Turen er kun for rask gående gæster, da der skal passeres en del trapper.

Efter at have fået set de mange spændende ting i en moderne lufthavn, kører vi med egen bus til en lokal restaurant for frokost. Efter frokosten er 2 muligheder, enten at gæsterne igen bliver kørt retur til opsamlings adresse, eller at man alternativt vælger en byrundtur i København, eller en kanalrundfart (Tillæg kr. 50,00 pr. person) , eller noget helt andet, vi hjælper gerne med ideer.

Pris pr. person Kr. 595,00

(Prisen gælder fra Sjælland, Lolland, Falster og Møn ved min. 30 deltagere)

BEMÆRK: Der kan maks. være 40 deltagere pr. tur.

Prisen inkluderer:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Kaffe i bussen under turen
  • Rundvisning Københavns Lufthavn
  • Frokost på lokal restaurant (ekskl. drikkevarer)

SPECIELLE BETINGELSER FOR DENNE TUR: Lufthavnens sikkerhedsbestemmelser gælder under HELE opholdet (Udleveres ved bestilling) og ALLE deltagere skal have enten gyldigt pas eller EU kørekort for identifikation, desuden skal der sendes en komplet deltagerliste med det fulde navn og personnummer på hver enkelt deltager til os senest 10 dage før turens gennemførelse. Det er IKKE tilladt at fotograferer personale i lufthavnen, og alt andet foto/film må kun bruges privat. Grundet COVID19 skal der bæres mundbind under hele besøget i Københavns Lufthavn (Disse udleveres af Fladså Turist).