Kultur og Natur i midten af Tyskland – 2019 (D) 5 dage – All-Inclusive

wartburg-aussen-wartburg-stiftung-0ed555b4
Download PDF

Tag med på besøg i Tysklands midte, endda med certifikat !

hotel-alpha-1wartburg-aussen-wartburg-stiftung-0ed555b4

 

 

 

 

 

 

 

En kulturel oplevelse af de større, med besøg Hainich Nationalpark, Drageslugten i Eisennach, byvandring, mm.

Program:

Dag 1.

Efter endt opsamling, ankommer vi til Rødby, hvor vi på færgen får den store morgenbuffet inkl. drikkevarer (inkl. i prisen). Når vi ankommer til Puttgarden, starter vi med et kort stop hos Fleggaard i Burg (proviantering), hvorefter vi med passende pauser kører til vores hotel i Bad Langensalza (ca. 500 km). Vi ankommer sidst på dagen til det nye og superlækre 3 stjernede hotel Alpha, hvor vores guide under opholdet tager imod.  Efter indkvartering er der aftensmad på hotellet (inkl. 1 x drikkevarer)

Dag 2.

Efter at have nydt morgenmaden fra den store buffet, begiver vi os i bussen til Hanich Nationalpark, hvor I skal prøve den berømte “Baumkronenpfad”. Dette er en trætop vandring på gangsikre stier mellem de høje træer. Der er elevator til/fra trætopvandringen. Derefter skal vi nyde frokosten (inkl. 1 x drikkevarer) i den nærliggende skovrestaurant. Efter frokost kører vi tilbage til Bad Lagensalza, hvor I vil opleve den smukke rosenhave og den japanske have. I Cafe Rosenhaven nyder vi eftermiddagskaffen (inkluderet).Her vil også være tid på egen hånd i byen. Aftensmad på hotellet (inkl. 1 x drikkevarer). For dem som har lyst, tilbyder vores guide en aftenvandring i byen.

Dag 3.

I dag skal vi til den smukke by Mühlhausen. Ved ankomst venter byens minitog, og gæsterne får her en rundtur i byen. Dernæst er der rundvisning på den gamle bymur, inden vi indtager frokosten i den historiske restaurant “Antoniusmühle” (inkl. 1 x drikkevarer). Vi fortsætter herefter til “Tysklands officielle Midtpunkt”, hvor I både får en snaps og det specielle “Midtpunktcertifikat”. I samme område ligger Tysklands ældste frilandsmuseum “Offermosen”. Her serveres eftermiddagskaffen med brød, bagt i de gamle stenovne. Vi vender herefter tilbage til hotellet (ca. 17:00) og aftensmad (inkl. 1 x drikkevarer) nydes på hotellet. Aftenen til egen disposition.

Dag 4.

Når morgenbuffet er indtaget, kører vi til “Drageslugten” i udkanten af Eisennach. Drageslugten er et sjældent naturfænomen. For enden af Drageslugten serveres en “Dragebitter”. Herefter kører vi til kæmpeborgen “Wartburg”, som i lange perioder var beboet af Martin Luther. Den kendte DDR bil Wartburg er opkaldt efter denne by. Ved Wartburg stiger gruppen ombord i minibusser, som kører gruppen op til borgen. Her er der guidet rundvisning og efterfølgende frokost i borgen Wartburg`s restaurant (inkl. 1 x drikkevarer). Eftermiddagen byder på byvandring i Eisennach, hvor gæsterne bl.a. kommer forbi Bach`s hus, samt Tysklands smalleste beboelse. Eftermiddagskaffen nydes på Cafe/Restaurant i byen. Aftensmad på hotellet (inkl. 1 x drikkevarer). Aftenen til egen disposition. Vi siger denne aften farvel til vores fine guide.

Dag 5.

Efter indtagelse af morgenbuffet, siger vi farvel til vores hotel, begynder hjemrejsen. Vi kører med passende pauser mod Puttgarden. Vi gør en times indkøbsstop ved Fleggaard i Burg, hvorefter vi kører det sidste korte stykke til Scandlines færge. Ombord venter den store aftenbuffet (inkl. drikkevarer), og vi benytter chancen til at sige tak for denne gang, inden vi ved ankomst til Rødby, sætter kursen mod vores udgangspunkt for turen.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse Kr. 4.375,00

Tillæg enkeltværelse Kr. 575,00

Priser er gældende ved min. 30 deltagere, ved mindre antal, indhent venligst tilbud.

Prisen indeholder:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Sejlads med Scandlines nye hybrid færger
  • Morgen- og Aftensbuffet på færgen – inkl. drikkevarer (Spiritus undtaget).
  • Ophold på det 3 stjernede Hotel Alpha i Bad Langensalza (D)
  • Alle måltider under opholdet i Bad Langensalza inkl. 1 x drikkevarer.
  • Eftermiddagskaffe på alle udflugter.
  • Udflugter inkl. evt. entré, smagsprøver, mm.

Ikke indeholdt i prisen:

  • Frokost på ud- og hjemrejse
  • Alle ikke nævnte drikkevarer