Kunst og Håndværk på Nordfyn – 2018

else-friis-a
Download PDF

else-friis-avarkstedsgalleriet-inde

Et besøg hos et udvalg af Nordfyns kunstnere.

Efter endt opsamling på aftalt adresse, sætter vi kursen mod Storebæltsbroen, og forlader Sjælland i hastigt tempo. Når vi har passeret Sprogø og ankommer på Fyn, bevæger vi os mod vores destination på Nordfyn.

(10:00) Første stop er Værkstedsgalleriet på gården Egelund ved Søndersø. Her modtages vi af kunstnerparret Karen Egholm Jensen (foto, psaligrafi og malerier) og Allan Bo (Motorsavs-skulptør). Her vil I blive vist rundt i det flotte galleri, og i den spændende vikingehal (Se mere her).

(12:00) Andet stop på dagens rejse i kunstens verden er Kunstgården i Bogense. Her starter vi med 3 lækre stykker smørrebrød og 1 x drikkevarer i den dejlige cafe (inkluderet i prisen), hvorefter der vil være rundvisning i Tina Larsens dejlige galleri. Her udstiller mere end 50 kunstnere alt fra billedkunst til malerrier, keramik, glas, smykker og skulpturer. En stor mulighed for et mindeværdigt indkøb til gave eller hjemmet. (se mere her).

(14:00) Sidste stop på denne dejlige tur er hos ægteparret Else Friis (Billedkunst) og Jørgen Anderson (Trædrejning) i udkanten af Bogense.  Under dette ophold vil der både være rundvisning og ikke mindst eftermiddagskaffe med tilbehør – hjemmelavede specialiteter (inkluderet i prisen). (Se mere her).

(16:00) Efter en spændende dag med mange kunstneriske indtryk sætter vi kursen mod Sjælland, og efter passage af Storebæltsbroen, kører vi direkte til opsamlingsstedet, og siger tak for en hyggelig dag.

Pris pr. person: Kr. 485,00

(Pris er gældende ved mindst 30 deltagere – og fra Sjælland, Lolland-Falster og Møn).

Inkluderet i prisen:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Kaffe/Te i bussen under hele turen
  • Entrè og Rundvisning på alle besøgssteder
  • 3 x smørrebrød + 1 x drikkevarer (frokost)
  • Kaffe med specialiteter (eftermiddag)