Ærø

Ærø

Alt ved siden af er vand

Vis mere

Beskrivelse

Efter endt opsamling, køres via Storebæltsbroen til Fyn, med kursen sat mod Svendborg. Her skal vi med færgen til Ærø. Sejladsen tager 75 min.

Ved ankomsten til Ærøskøbing stiger vor guide på bussen. Vi kører herefter ad romantiske veje langs det smilende sydfynske øhav mod Vest-øen. Vi kører blandt andet gennem de smukke landsbyer Bregninge og Skovby, besøger det gamle hertugelige jagtslot “Søbygaard” og passerer Søby, hvor den aktive erhvervshavn huser Ærøs størst arbejdsplads, Søby Værft. Vi gør også stop på Uldgården og ved Voderup Klint, hvor vi har mulighed for et smukt kig ud over Østersøen.

Vi kører til frokost til Rise Bryggeri, der brygger den gode Ærø Øl. De har en rigtig god restaurant og café og har dækket op til en lækker frokostbuffet, som vi nyder sammen med det gode Rise Øl.

Vi fortsætter nu mod Øst-øen. Her besøges den gamle søfartsby, Marstal og slutter turen i Ærøskøbing, hvor der er lagt op til en vandring ad de brostensbelagte gader i den gamle og utroligt velbevarede by, der af Naturstyrelsen er udnævnt til ”nationalt klenodie”. Efter en kort introduktion til byen ved guiden er der fri vandring for deltagerne i den gamle charmerende by inden vi returnerer til Svendborg med færgen.

Prisen indeholder:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Kaffe/Te i bussen hele dagen
  • Broafgift Storebæltsbroen
  • Færge Svendborg – Ærø og retur
  • Guide Ærø
  • Frokost inkl. 1 x drikkevarer (Rise Bryggeri, eller alternativ)

Tilvalg:
Morgentallerken  & Aftenanretning på færgen Kr. 195,00 (Bestilles forud, og evt. kun en af delene).

Pris gældende ved min. 30 personer ved opsamling på Sjælland, Lolland-Falster og Møn

Yderligere information

Geografi

Type

Varighed

Du kunne også være interesseret i...