Bayerske alper – Tyskland & Østrig – 7 dage – “All-inclusive”

Bayerske alper – Tyskland & Østrig – 7 dage – “All-inclusive”

Oplev De Bayerske Alper, Garmisch-Partenkirchen og Salzburg

Vis mere

Beskrivelse

Oplev De Bayerske Alper, Garmisch-Partenkirchen og Salzburg

Dag 1:

Efter endt opsamling af gæster, sætter bussen kursen mod Gedser, hvor vi skal med Scandlines nye færge til Rostock. Om bord venter den store morgenbuffet (inkl. drikkevarer), som vi har 1,5 time til at nyde. Efter ankomst til Rostock, gøres et kort provianterings stop (15 – min) hos Bordershop (Indkøbsstop på hjemrejse – 1 time). Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel i Merseburg (Tæt på Leipzig). Her venter vores dansktalende guide, som vil følge os trygt igennem resten af den oplevelsesrige rejse. Hotellet er ved ankomst vært ved en velkomstdrink, inden aftensmaden serveres.

Dag 2:

Efter at have nydt den store morgenbuffet på hotellet, begiver vi os med passende pauser mod Garmisch – Partenkirchen, hvor vi skal bo under opholdet på Hotel Vier Jahreszeiten. Ankomst midt på eftermiddagen, hvor vi efter indkvartering skal nyde eftermiddagskaffen. Undervejs serveres mod hotellet serveres der en madpakke inkl. 1 x drikkevare ved bussen (Rasteplads). Efter ankomst er der lidt tid på egen hånd i byen, inden aftensmaden (inkl. 1 x drikkevarer) serveres kl. 18:00 – Aftenen til fri disposition.

Dag 3: Udflugt i højderne

Efter at have indtaget morgenmad på hotellet, går turen til “Alpspitzbahn”, der bringer gæsterne op til det berømte udsigtspunkt “Alpspix”, bla. med 1000 mtr frit syn lodret ned gennem en glasterrasse (for dem der tør !). Gruppen kører retur med banen til byen, og tager nu med “Zugspitzebahn” fra banegården til “Zugspitse”. Første del af turen foregår gennem tunnel, og herefter køres et kort stykke med “Gletcherbahn” op til “Zugspitze”, hvor middagsmaden (inkl. 1 x drikkevarer) serveres. Ca. kl. 14:00 returneres til Garmisch-Partenkirchen, og der er herefter tid tillidt “Stadtbummel” og shopping. Aftensmaden (inkl. 1 x drikkevarer) serveres på hotellet kl. 18:00

Dag 4: Udflugt – Smag på området samt nyt hotel

Efter morgenmaden læsser vi vores bagage på bussen og forlader vores hotel. Vi sætter kursen mod området ved Tegernsee (ca. 70 km). Her besøges det kendte “Natur-Osteri”, hvor gruppen skal opleve produktion af områdets special oste, og have smagsprøver på samme. Derefter fortsætter vi et kort stykke et Whisky destilleri, hvor der er rundvisning og smagsprøver. Efter denne oplevelse køres et kort stykke af “Deutsche Alpestrasse” til oplevelses restauranten “Feuriger Tatzelwurm”, hvor der serveres frokost (inkl. 1 x drikkevare). Samme sted kan også opleves et flot vandfald.  Ca. 15:30 ankommer vi til vores næste hotel i Bad Reichenhall, hvor gruppen indkvarteres inden vi skal nyde eftermiddagskaffen.  Aftensmad på hotellet (inkl. 1 x drikkevarer). Aftenen til fri disposition.

Dag 5: Berchtesgaden (Hitlers Ørnerede) og sejltur.

Efter morgenmaden, køres til busparkeringen i “Berchtesgaden”, hvor gæsterne omstiger til de specielle transferbusser, som kører op til elevatoren, der forbinder os med “Eagles Nest – Ørnereden” som Hitler fik opført. Ca. kl. 11:00 returneres til bussen, og vi fortsætter et kort stykke til anløbsbroen, hvor “Tysklands smukkeste sejltur på Königsee” foregår. Skibet ligger til i St. Bartholomä, hvor frokosten serveres (inkl. 1 x drikkevarer).  Herefter fortsætter sejlturen til “Königsee Seelände” hvor der bliver tid til shopping i gågaden. Ca. 17:45 er vi tilbage på hotellet, hvor aftensmaden venter (inkl. 1 x drikkevarer).

Dag 6: Salzburg (Østrig) og hjemrejse

Når morgenmaden er indtaget, læsser vi bussen og siger farvel til vores hotel. Der køres et kort stykke til Salzburg på den Østrigske side af grænsen. Her får gæsterne en byrundtur med lokal dansk talende rejseleder, og lidt tid på egen hånd inden frokosten serveres i centrum af Salzburg (inkl. 1 x drikkevarer). Ca. 12:30 begiver vi os nordpå mod vores overnatningshotel i Merseburg. Ankomst ved 19 tiden, og efter indkvartering serveres aftensmad (inkl. 1 x drikkevarer).

Dag 7: Hjemrejse

Efter morgenmaden pakkes bussen, og ca. kl. 10:00 begiver vi os det sidste stykke mod Danmark. Med passende pauser og indkøbsstop hos Bordershop, ankommer vi til Rostock, hvor vi skal med færgen kl. 17:00 mod Danmark. Ombord venter den store aftensbuffet inkl. drikkevarer, og vi siger på gensyn til Tyskland og de mange gode oplevelser. Først på aftenen ankommer vi til vores udgangspunkt efter 7 herlige dage fyldt med oplevelser.

Prisen er pr. person (I delt dobbeltværelse)

Enkeltværelsestillæg Kr. 1.100,00 (Begrænset antal)

Priser er gældende ved min. 30 deltagere, ved mindre grupper indhent venligst tilbud

Indeholdt i prisen:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Kaffe/te i bussen under kørsel
  • Færge Gedser – Rostock og retur
  • Morgen- (udrejse) og aftensbuffet (hjemrejse inkl. drikkevarer
  • Overnatning på hotel inkl. morgen og aftensmad inkl. 1 x drikkevarer
  • Frokost inkl. 1 x drikkevarer, entrèer og billetter til bjergbaner
  • Dansktalende rejseleder under hele opholdet

Ikke indeholdt i prisen:

  • Drikkevarer som ikke er nævnt i ovenstående
  • Frokost på sidste hjemrejsedag (Dag 7)

Yderligere information

Geografi

,

Type

, , ,

Varighed