Bornholm – 4 dage

Bornholm – 4 dage

Kom med til klippe- og solskinsøen – Danmarks perle i Østersøen.

Vis mere

Beskrivelse

Tag med til Danmarks dejlige solskins ø, hvor man fra syd til nord kan opleve alle landskaber fra hele Skandinavien. Vi sejler med den behagelige hurtigfærge, og bor under opholdet på udvalgt hotel efter aftale.

Dag 1: Opsamling på aftalt adresse, hvorefter vi via Øresundsbroen kører til Ystad, hvor hurtigfærgen venter på at bringe os til Bornholm. Vi nyder dejlig morgentallerken om bord, og ankommer sikkert til Rønne. Herfra kører vi en køn tur, inden vi ankommer til vores hotel, hvor vi bliver indkvarteret, og derefter lidt tid på egen hånd.

Dag 2: i dag kører vi efter morgenmaden en 7 timers udflugt inkl. en let frokost (naturligvis med lokal guide) på den nordlige del af Bornholm.

Dag 3: Denne dag skal vi igen på udflugt på den sydlige del af Bornholm (naturligvis med lokal guide) og inkluderet en let frokost.

Dag 4: Vi siger vi efter den dejlige morgenbuffet farvel til hotellet, og begiver os mod færgen. Her venter under overfarten en let anretning smørrebrød (inkl. 1 øl/vand) . Når vi ankommer til Ystad, så er det via Øresundsbroen til opsamlingsstedet, hvor vi siger tak for en god tur.

Indeholdt i prisen:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Øresundsbro samt færge tur/retur
  • Morgentallerken på færgen til Bornholm, og let frokostanretning på færgen under hjemrejse (inkl. 1 øl/vand)
  • Ophold på Strandhotel Balka Søbad med 1/2 pension.
  • Udflugt 2 dage inkl. let frokost og lokal guide (Drikkevarer ikke inkluderet).

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Tillæg enkeltværelse Kr. 775,00

Prisen er gældende ved. min 30 deltagere på turen

Yderligere information

Geografi

Type

, ,

Varighed