Djursland – 3 dage

Djursland – 3 dage

Oplev skønne Djursland fra den bedste side på denne 3 dages tur

Vis mere

Beskrivelse

Oplev skønne Djursland fra den bedste side på denne 3 dages tur.

Vi starter tidligt på dagen fra aftalt opsamlings adresse, og kører via Storebæltsbroen over Fyn med passende pauser undervejs. Der findes 2 mulige programmer for denne tur, og begge med ophold på Hotel Marina i Grenå. Hotellet er med sine 79 værelser, lækker restaurant, wellness afdeling, mm. et rigtig lækkert hotel, og det ligger kun 750 mtr. fra Grenå centrum.

Program A:

Dag 1: På vej til hotellet besøger vi Herregården Gl. Estrup, hvor entrè og en dejlig frokost er inkluderet i rejsens pris. Ankomst til hotellet sidst på dagen

Dag 2. Efter dejlig morgenmad på hotellet, besøger vi Stenvad Mosebrugscenter, og ser tørvemosernes historie (Her serveres frokost inkl. i prisen). Herefter passer vi “Bonderøven” fra TV2 (Det er IKKE tilladt at gøre holdt ved ejendommen) og fortsætter til Grenå, hvor I har tid på egen hånd, inden bussen kører tilbage til hotellet.

Dag 3. Efter dejlig morgenmad, forlades vores hotel, og vi siger tak for denne gang, MEN vi er ikke færdige, for nu går turen til Fregatten Jylland i Ebeltoft (Entrè inkluderet). Efter at have besøgt dette fine skib, køres kl. 14:00 forbi Kalø Slot Ruin og derefter den direkte vej (med passende pauser) til opsamlings adresse.

BEMÆRK: Der kan tilvælges madpakke eller stop for aftensmad på Fyn efter nærmere aftale.

Program B:

Dag 1: På vej til hotellet besøger vi Den Gamle By i Aarhus, hvor entrè og en dejlig frokost er inkluderet i rejsens pris. Ankomst til hotellet sidst på dagen

Dag 2: Efter dejlig morgenmad på hotellet, besøger vi Herregårdsmuseet Gl. Estrup  (Her serveres frokost inkl. i prisen). Herefter passer vi Fornæs Fyr og fortsætter til Grenå, hvor I har tid på egen hånd, inden bussen kører tilbage til hotellet.

Dag 3: Efter dejlig morgenmad, forlades vores hotel, og vi siger tak for denne gang, MEN vi er ikke færdige, for nu går turen til Fregatten Jylland i Ebeltoft (Entrè inkluderet). Efter at have besøgt dette fine skib, køres kl. 14:00 forbi Kalø Slot Ruin og derefter den direkte vej (med passende pauser) til opsamlings adresse.

BEMÆRK: Der kan tilvælges madpakke eller stop for aftensmad på Fyn efter nærmere aftale.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse (Ved min. 30 deltagere).

Tillæg enkeltværelse Kr. 375,00

Prisen inkluderer:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Kaffe i bussen under hele turen
  • 2 x overnatning inkl. morgenbuffet og middag/buffet Hotel Marina Grenå
  • 2 x Frokost på besøgsteder.
  • 2 x kaffe/kage på hotellet
  • Entré til de valgte seværdigheder på tur A – B.

Det som IKKE er inkluderet:

  • Drikkevarer på rejsen
  • Tilvalg af morgenmad på udrejse
  • Tilvalg af aftensmad eller madpakke på hjemrejse
  • Andre omkostninger, som ikke er nævnt i prisen inkluderer.

Yderligere information

Varighed

Geografi

Type

, ,