Dresden & omegn – 5 dage

Dresden & omegn – 5 dage

Oplev en af Europas smukkeste byer, på denne 5-dages tur til Dresden & omegn

Vis mere

Beskrivelse

Dag 1: Udrejse

Efter endt opsamling, tager vi med Scandlines nye færge fra Gedser til Rostock. Ombord venter den store morgenkomplet inkl. drikkevarer i restauranten (inkl. i prisen). Efter ankomst til Rostock Uberseehafen gøres der et kort ophold i Bordershop for proviantering til turen (Der gøres rigtigt indkøbsstop på hjemrejse – 1 time). Vi kører gennem det tidligere Østtyskland af de nye motorveje med passende pauser til vores hotel. Vi bor på Hotel Ibis i Prager Strasse, den mest kendte indkøbsgade i Dresden. Her venter vores dansktalende guide tager imod os. Efter indkvarteringen serverer hotellet en velkomstdrink til gruppen. Derefter aftensmad i hotellets restaurant. Aftenen til egen disposition.

Dag 2: Byvandring

Efter morgenmad tager vores rejseleder gruppen med på en byvandring i “Altstadt”, hvor de kendte bygninger besigtiges, heriblandt den flotte “Frauenkirche”. Frokosten inkl. 1 x lokal snaops serveres i “Pulverturm” (Det gamle krudttårn). Resten af eftermiddagen er til egen disposition. Aftensmaden indtages på hotellet.

Dag 3: Sachsisk Schweiz

Efter den dejlige morgenbuffet kører vi i bussen (08:00)  til de berømte “Bastei-klipper”  uden for Dresden, hvor den smukke udsigt over Elben floden kan nydes. Gruppen fortsætter til “Schloss Pilnitz” hvor gæsterne bl.a. kan nyde den flotte blomsterpark. Herefter stiger gruppen ombord på den gamle hjuldamper, og sejler den smukke tur mod Dresden. Undervejs serveres middagsmad på skibet. Efter ankomst til Dresden, kører gruppen med bussen et kort stykke til bjergbanen, som bringer gæsterne op til restaurant “Louisenhof”, hvor eftermiddagskaffen serveres. Restauranten kaldes også “Balkon af Dresden”. Gruppen kører igen ned med bjergbanen, og med bussen fortsætter vi til sidste stop denne dag, nemlig “verdens smukkeste mejeributik”, herefter hjemtur med ankomst ved hotellet ca. 17:00. Aftensmad på hotellet.

Dag 4: “Panometer”

Vi starter lidt senere i dag (09:45) og kører et kort stykke til “Pannometer”, hvor et panorama i billeder og musik kan opleves. Turen fortsætter mod Askepotslottet “Moritzburg”, hvor gæsterne stiger på hestevogne og kører ca. 1/2 time til Restaurant “Auspanne am leuchtsturm” hvor frokosten serveres. Tilbageturen til “Mouritzburg” foregår igen med hestevogne. Ca. kl. 15:00 er vi tilbage i Dresden, hvor gæsterne har mulighed for “Stadtbummel” og shopping på egen hånd. Aftensmad på hotellet.

Dag 5: Hjemrejse

Efter indtagelse af morgenmad, forlader vi vores hotel og begiver os med passende pauser nordpå mod Rostock og Danmark. Vi gør indkøbsstop i Bordershop (1 time) inden vi tager med Scandliens nye færge fra Rostock Uberseehafen til Gedser, og derefter til opsamlingssted, mens vi tænker tilbage på en dejlig tur. Under sejladsen venter den store aftensbuffet inkl. drikkevarer ombord (Inkluderet i prisen).

Turen indeholder:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Færge Gedser – Rostock og retur
  • Indkøbstop Bordershop
  • 4 x overnatning med fuld pension (Ekskl. drikkevarer) på Hotel Ibis Dresden
  • Ovenstående udflugter inkl. frokost (Ekskl. drikkevarer)
  • Dansktalende guide på alle udflugter

Vejl. pris pr. person i delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse: Kr. 675,00

BEMÆRK: Prisen er kun gældende ved afrejse Søndag med hjemkomst Torsdag og prisen kan ændres ved tilvalg af gruppen, som f.eks. morgen- / aftensbuffet på Scandlines færger.

Yderligere information

Geografi

Type

, ,

Varighed