Erzgebirge & Karlsbad

Erzgebirge & Karlsbad

Tag med på denne super lækre tur til det sydlige Sachsen (Tyskland) med udflugt til  Karlsbad (Tjekkiet), en “All-inclusive” tur til en særdeles skarp pris.

Vis mere
Kategori:

Beskrivelse

PRISBASKER –  5 dage – “Erzgebirge” i Sydsachsen og Karlsbad Tjekkiet – med Dansktalende rejseleder.

Tag med på denne super lækre tur til det sydlige Sachsen (Tyskland) med udflugt til  Karlsbad i Tjekkiet, en “All-inclusive” tur til en særdeles skarp pris.

Dag 1:

Opsamling af gruppen fra aftalt adresse på Sjælland, Lolland-Falster og Møn, derefter med Scandlines Gedser – Rostock (inkl. stor morgenbuffet med drikkevarer om bord), kort indkøbsstop i Bordershop Rostock, derefter med passende pauser under vejs til Oberwiesenthal. Ankomst sidst på eftermiddagen til hotel Am Fichtelberg, hvor vores dansktalende guide tager imod. Efter indkvartering venter Tysklands største middagsbuffet (inkl. 1 x drikkevarer).

Dag 2:

Dagen starter med at besøge det eneste hestetrukne minetransportsystem i Sachsen. Herefter køre vi nogle få km med bussen til den Tjekkiske grænse, hvor der bliver mulighed for at handle på det store marked (Vietnamesisk) hvor man kan købe (næsten) alt. Derefter fortsætter vi ca. en halv times kørsel til slottet Schettau, hvor der venter en dejlig slotsmenu i restauranten (inkl. 1 x drikkevarer).  Efter maden er der rundvisning på slottet, og i dette besøg indgår også et hjemstavns museum. Besøget slutter med smagsprøver på slottets forskellige Kräuterlikører, som kan købes til gode priser. Efter kaffen med dagens kage, sættes kursen igen mod hotellet.

Dag 3:

I dag går turen til kurbyen  Karslbad i Tjekkiet, hvor første besøg er den store glasfabrik Moser. Her får gæsterne en rundvisning i den spændende fabrik. Herefter besøges den rusisske kirke, inden vi skal med kabeltogbanen til til Karlsbad`s udsigtspunkt, hvor frokosten venter (inkl. 1 x drikkevarer) i skovrestauranten. Efter frokosten kan udsigtstårnet besøges med elevator. Gruppen kører med kabeltogbanen tilbage til Karlsbad, og nu besøges de varme kilder og kolonaderne. Eftermiddagskaffe med kage og 1 glas Becherovka serveres på Cafe i gågaden.

Dag 4:

Efter morgenmaden køres med det gamle veterantog fra Oberwienthal til Cranzahl, hvor bussen venter. Vi fortsætter til byen Annaberg-Buchholz, hvor vi skal se et gammelt hammer værksted i funktion. Samme sted får deltagerene en demostration i træsnitteri, og der kan købes varer på stedet. Derefter skal vi nyde frokosten (inkl. 1 x drikkevarer) i restaurant Frohnauer. Efter en god frokost kører vi til cntrum af byen hvor vi besøger Sachsens største sengotiske kirke (Skt Annen Kirche). Turen fortsætter til gondol-svævebanen i Oberwiesenthal, hvor gæsterne besøger toppen af Fichtelberg (Her serveres kaffe/kage) , hvorfra der er en flot betagende udsigt.  Gruppen tager svævebanen tilbage til bussen, og vi er efter få km tilbage på hotellet. Resten af dagen til fri disposition, evt. til besøg i svømmehallen (inkluderet i prisen).

5 dag:

Efter en super morgenbuffet, starter hjemrejsen til udgangspunktet med passende pauser undervejs, inklusiv 1 times indkøbsstop ved Bordershop Rostock, og vi skal ikke glemme hyggen, så Fladså Turist er vært ved den store middagsbuffet inkl. drikkevarer på Scandlines færger fra Rostock til Gedser, så vi kan få sagt ordentlig tak for denne gang. Først på aftenen ankommer vi til opsamlingsstedet.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Tillæg for enkeltværelse pr. person Kr. 495,00

Indeholdt i prisen:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Morgenbuffet (udrejse) og aftenbuffet (hjemrejse) på færgen inkl. drikkevarer
  • 4 x overnatning med 1/2 pension (Morgen- og aftensmad inkl. 1 x drikkevarer
  • 3 x frokost inkl. 1 x drikkevarer og 3 x eftermiddagskaffe på udflugter
  • Dansktalende rejseleder på alle udflugter

Turens pris er baseret på min. 30 deltagere, er I færre end 30 deltagere, så indhent venligst tilbud.

Yderligere information

Geografi

,

Type

, , ,

Varighed