Fleggaard Burg

Fleggaard Burg

350,00 DKK

Eksklusiv indkøbstur med vinsmagning. Tid på egen hånd i Burg.

Vis mere

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Tag med på denne eksklusive indkøbstur til Fleggaard i Burg, hvor vi udover indkøbsmulighed til rigtig gode priser, også får et eksklusivt vinsmagnings arrangement med mulighed for at danne sig et indtryk af de mange gode vine som der sælges.

Opsamling på nærmere aftalt adresse, hvorefter bussen sætter kursen mod Rødby, hvor Scandlines færge venter på os, her kan der (mod forudbestilling) nydes en dejlig morgen buffet inkl. drikkevarer, inden vi ankommer til Puttgarden. Efter kort tids kørsel, ankommer vi til Burg, hvor personalet hos Fleggaard venter på at give os en eksklusiv vinsmagning i særskilt  lokale med en af deres leverandører. Herefter er der rig mulighed (1 time) for at handle til gode priser, og læg især mærke til de lave priser på alm. dagligvarer. Efter opholdet hos Fleggaard, køres der ind til centrum af Burg, hvor der er et par timer på egen hånd(Besøg endelig Rossmann, Tysklands svar på Matas, med gode priser) inden vi sætter kursen mod Puttgarden, hvor Scandlines færge venter på at sejle os retur til Danmark. Her kan også (mod forudbestilling) nydes en dejlig aftenbuffet inkl. øl, vin og sodavand ad libitum.

Prisen inkluderer:

* Bustransport i moderne turistbus

* Færge Rødby – Puttgarden (Sejltid 45 min)

* Eksklusiv vinsmagning hos Flegggard (1 time)

* Indkøb hos Fleggard (1 time)

* Besøg i Burg (Her er mange muligheder for frokost til gode priser) (2 timer)

(Prisen er baseret på min. 30 deltagere med opsamling på Sjælland, Møn og Lolland-Falster)

* TILVALG stor morgenbuffet med kaffe, te og juice på Scandlines færge – Kr. 120,00 pr. person

* TILVALG stor aftensbuffet “All inclusive” med øl, vand, vin og kaffe/te –  Kr. 160,00 pr. person

BEMÆRK: Ved begge tilvalg skal der bestilles til min. 15 pers. samlet, dette garanterer også bordreservation/plads på færgen.

Yderligere information

Egnet til kørestole

Geografi

Type

,

Varighed