Hamborg 3 dage

Hamborg 3 dage

Storby i ro og mag

Vis mere

Beskrivelse

HAMBURG: Tysklands næststørste by og den 8. største by i Europa. Byen, der på én og samme tid både er en rigtig storby fyldt med impulser og en by der kan opleves i ro og mag.

Dag 1:
Efter opsamling køres til Rødbyhavn, hvorfra vi tager færgen til Puttgarden. I bussen undervejs drikker vi morgenkaffe.

Vi kører direkte til Hamburg, hvor vi først på eftermiddagen mødes af dansktalende guide, der giver os en rundtur i byen. Turen foregår dels i bus, dels til fods.

Efter vores tur rundt i byen fortsætter vi til hotellet, hvor vi spiser aftensmad.

Dag 2:
Efter at have spist morgenmad på hotellet skal vi besøge Miniatur Wunderland, der huser verdens største modeljernbane. Med en imponerende detaljerigdom kan man opleve de små tog sno sig gennem landskaber og bygninger fra hele verden, krydret med kørende biler, fly og figurer i bevægelse. Fordi udstillingen er så varierende er det en absolut fascinerende udstilling med noget for enhver smag – og måske også derfor er det én af de mest besøgte attraktioner i hele Tyskland.

Miniatur Wunderland holder til huse i et tidligere pakhus i Speicherstadt. I Speicherstadt findes verdens største kompleks af pakhuse og området blev i 2015 udnævnt som verdenskulturarv af Unesco. Speicherstadt har over de senere år har gennemgået en imponerende byfornyelse og et meget synligt bevis herpå er koncerthuset Elbphilharmonie, der er bygget ovenpå et af de gamle pakhuse lige ud til Elben.

Vi besøger Plaza, der er koncerthusets udsigtsplatform, hvor vi i 37 meters højde kan nyde udsigten over byen og havneområdet inden der er tid på egen hånd til at opleve byen. Besøg eksempelvis byens store botaniske park, Planten un Blomen, de mange butikker ved Jungfernstieg eller chokolademuseet Chokoversum.

Aftensmad på hotellet.

Dag 3:
Efter morgenmad på hotellet kører vi til Landungsbrücke, hvor vi stiger ombord på en turbåd, der tager os med på havnerundfart. Havnen i Hamburg er den største i Tyskland og næststørste i Europa og modtager hvert år mere end 8.000 skibsanløb, heriblandt også de største containerskibe i verden.

På turen, der er med dansktalende guide, ser og hører vi om aktiviteten i havnen, kommer helt tæt på de store skibe og får i det hele taget en spændende oplevelse af byen set fra vandet.

Efter havnerundfarten er der tid på egen hånd, hvor man eksempelvis kan spise frokost på én af de mange restauranter på Landungsbrücke eller gå en tur i den gamle Sankt Pauli-Elbtunnel, der blev bygget i 1911 for at forbinde byen med industrihavnen, så de mange havnearbejdere ikke behøvede at sejle, når de skulle på arbejde.

Sidst på eftermiddagen køres hjem mod Danmark. Vi stopper undervejs i Fleggaard, hvor der er mulighed for indkøb.

 

Inkluderet i prisen:

  • Kørsel i moderne turistbus
  • Overnatning på 4-stjernet hotel
  • Morgenmad dag 2 og 3
  • Aftensmad dag 1 og 2
  • Kaffe/te i bussen på hele turen
  • Guidet byrundtur
  • Guidet havnerundfart
  • Entré til Miniatur Wunderland
  • Besøg på udsigtsplatformen i Elbphilharmonie

Drikkevarer er ikke inkluderet, medmindre andet er angivet

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse ved minimum 30 deltagere. Tillæg for enkeltværelse kr. 350,-

Yderligere information

Geografi

Type

, , ,

Varighed