Hessen – 5 dage

Hessen – 5 dage

“Rødhætteland med “All inclusive”

Vis mere

Beskrivelse

“RØDHÆTTELAND” med All inclusive.

DAG 1 – Udrejse:

Efter endt opsamling kører vi til Rødby – Puttgarden færgen, hvor en dejlig morgenbuffet (inkl. drikkevarer) venter på os. Med passende pauser kører vi mod Kirchheim til Hotel Seeblick, ved ankomst tager vores dansktalende rejseleder imod gruppen, og der serveres 1 x velkomstdrink. Så snart deltagerne er indkvarteret serveres aftensmad (inkl. 1 x drikkevare).

DAG 2 – ”Riddermiddag på borg med arbejdende værksteder”

Efter at have nydt morgenmaden, starter vi kl. 09 og første besøg er på den største borg i Hessen der hedder ”Burg Herzberg” og som ligger på et højdedrag med en fantastisk udsigt over landskabet.Gruppen får selv lov at gå rundt på borgen sammen med rejselederen. Gruppen fortsætter nu til dagens største oplevelse på middelalderborgen ”Tannenburg”, hvor der hersker en rigtig middelalderstemning med personalet i middelalderdragter m.v. Efter en velkomstdrink får gruppen serveret en kæmpe middelaldermiddag (inkl. 1 x drikkevare). Der vil være underholdning af middelaldermusikanter både under middagen og efterfølgende udenfor. Efter middagen er der rundvisning på borgen og gæsterne vil se forskellige arbejdende værksteder. Borgens egne produktioner kan købes på stedet. Der vil også blive lejlighed til at prøve bueskydning. Inden vi returnerer til hotellet serveres eftermiddagskaffe med kage. Aftensmad (inkl. 1 x drikkevare) på hotellet. (km. 148).

DAG 3 – ”Flodtur med frokost i skovhytte“.

Efter at have nydt morgenmaden, starter vi kl. 09   og kører til den lille by Lispenhausen ved floden Fulda. Her går gruppen en kort tur over engen til bredden af floden Fulda hvor deltagerne stiger om bord på flodbåden der sejler gæsterne på Tysklands smukkeste flodtur til den hyggelige by Rotenburg. Vel ankommet til Rotenburg stiger vi på bussen og kører et kort stykke til en bayersk skovhytte, hvor der bliver serveret frokost (inkl. 1 x drikkevare). Kan bussen ikke kører hele vejen til skovhytten foregår det sidste stykke med transferbus. Efter frokost kører gruppen tilbage til Rotenburg, hvor gæsterne selv kan gå rundt og bl.a. se den smukke slotspark der ligger i centrum. Ca. kl. 15.30 samles gruppen igen på den smukke markedsplads, hvor eftermiddagskaffe ad libitum med kage serveres i café Moritz. Er vejret til det sidder gæsterne udenfor på markedspladsen. Hen på eftermiddagen returneres til vort hotel til aftensmad (inkl. 1 x drikkevare).(km.78)

DAG 4 – ”Fulda inkl. luksus frokost i park“.

Efter morgenmaden kører gruppen afsted kl.09 til den nostalgiske by Fulda ved floden af samme navn. Vi parkerer centralt ved slotsparken i kort gåafstand til den gamle bydels gågader. Gruppen besøger først den storesmukke domkirke og herefter besøges de smukke sale i byens slot der ligger modsat domkirken ved slotsparken. Gruppen fortsætter gennem slotsparken til vort frokoststed i orangerisalen på Fulda’s luksushotel og her serveres en kold frokost (inkl. 1 x drikkevare). Er vejret til det sidder gruppen uden for på terrassen med udsigt til slotsparkens springvand. Efter frokost kan gæsterne på egen hånd gå den korte tur gennem slotsparken til den gamle bydel og gågaderne i centrum af Fulda. Gæsterne mødes igen kl. 15 i orangerisalen eller på terrassen i slotsparken til eftermiddagskaffe med kage. Hen på eftermiddagen kører gruppen tilbage til vort hotel og aftensmad (inkl. 1 x valgfri drikkevare) fra kl. 18. (km. 82)

EKSTRA: En aften under opholdet vil der være “Hessisk aften” med buffet og dansemusik.

DAG 5 – Hjemrejse:

Efter morgenmadsbuffet starter hjemturen mod Danmark. Vi gør stop 1 time for grænsehandel hos Fleggaard i Burg auf Fehmern, inden vi tager med Scandlines fra Puttgarden. Her venter vores aftensbuffet ombord (inkl. drikkevarer), og ved ankomst til Rødby køres hurtigste vej til opsamlingsadressen.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.
Tillæg enkeltværelse Kr. 475,00 pr. person

(Pris gældende ved min. 30 deltagere)

BEMÆRK: Ved mindre end 30 deltagere, indhent venligst tilbud

Ydelser ”all-inclusive”:

4 x overnatning med halvpension, 3 x frokost, 3 x eftermiddagskaffe, 1 stk. valgfri drikkevare til både aftensmad

og frokost samt 3 x dagsudflugter med dansktalende rejseleder i.h.t. ovenstående program.

Der tages forbehold for programændringer uden for vores kontrol.

Yderligere information

Geografi

Type

, , , ,

Varighed