Kunst & håndværk på Nordfyn

Kunst & håndværk på Nordfyn

Et besøg hos et udvalg af Nordfyns kunstnere

Vis mere

Beskrivelse

Efter endt opsamling på aftalt adresse, sætter vi kursen mod Storebæltsbroen, og forlader Sjælland i hastigt tempo. Når vi har passeret Sprogø og ankommer til Fyn, bevæger vi os mod vores destination på Nordfyn.

(10:00) Første stop er Værkstedsgalleriet på gården Egelund ved Søndersø. Her modtages vi af kunstnerparret Karen Egholm Jensen (foto, psaligrafi og malerier) og Allan Bo (Motorsavs-skulptør). Her vil I blive vist rundt i det flotte galleri, og i den spændende vikingehal (Se mere her).

(11:30) Vi runder lige den flotte købstad Bogense, så I får en oplevelse af denne flotte by, måske et besøg værd på et senere tidspunkt.

(12:15) Andet stop på dagens rejse i kunstens verden er Kunstgården i Bogense. Her starter vi med 3 lækre stykker smørrebrød og 1 x drikkevarer i den dejlige cafe (inkluderet i prisen), hvorefter der vil være rundvisning i Tina Larsens dejlige galleri. Her udstiller mere end 50 kunstnere alt fra billedkunst til malerier, keramik, glas, smykker og skulpturer. En stor mulighed for et mindeværdigt indkøb til gave eller hjemmet. (se mere her).

(14:00) Sidste stop på denne dejlige tur er hos ægteparret Else Friis (Billedkunst) og Jørgen Anderson (Trædrejning) i udkanten af Bogense.  Under dette ophold vil der både være rundvisning og ikke mindst eftermiddagskaffe og kage (inkluderet i prisen). (Se mere her). Her er også mulighed for indkøb af de flotte varer.

(16:00) Efter en spændende dag med mange kunstneriske indtryk sætter vi kursen mod Sjælland, og efter passage af Storebæltsbroen, kører vi direkte til opsamlingsstedet, og siger tak for en hyggelig dag.

(Pris er gældende ved mindst 30 deltagere – og fra Sjælland, Lolland-Falster og Møn).

Inkluderet i prisen:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Kaffe/Te i bussen under hele turen
  • Entrè og Rundvisning på alle besøgs steder
  • 3 x smørrebrød + 1 x drikkevarer (frokost)
  • Kaffe med kage (eftermiddag)

Yderligere information

Geografi

Type

, ,

Varighed

,