MERSEBURG – LEIPZIG – HALLE – 5 dage

MERSEBURG – LEIPZIG – HALLE – 5 dage

Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland

Vis mere

Beskrivelse

Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik (Tysklands ældste), Europas største rosenpark, besøg i et “Sektkellerei” med smag på den tyske champagne, sejltur om aftenen, Riddermiddag, og meget mere i hyggeligt selskab.

Program:

Dag 1.

Efter endt opsamling sætter vi kursen mod Gedser, hvor Scandlines færge venter på os. Når vi er kommet ombord, så serveres der ved reserverede pladser en dejlig morgenbuffet (inkl. drikkevarer, undtagen spiritus) under den behagelige overfart til Rostock (Sejltid 1:45 time). Vel ankommet til Rostock kører vi med passende pauser mor Merseburg (km. 390) med passende pauser. Vi ankommer til det 4 stjernede Hotel-Halle sidst på eftermiddagen, og her er vores guide under opholdet klar til at modtage os, og hjælpe med indkvarteringen. Efter indkvartering serveres en dejlig velkomst drik, og så venter aftensmaden (inkl. 1 x drikkevarer). Aftenen til egen disposition. Hotellet ligger 15 min gang fra centrum.

Dag 2.

Efter dejlig morgenmad, er første besøg i byen Halle, hvor gruppen besøger Tysklands ældste chokoladefabrik, med rundvisning, smagsprøver og mulighed for indkøb. Herfra fortsætter vi viderer til Tysklands største kunstige sø, hvor gæsterne får en køretur rundt om søen i “Geiseltal Express”, det lille minitog.  Samme sted besøges en udstilling i “Pfännerhall”. Toget stopper undervejs, hvor vi skal nyde vores frokost (inkl. 1 x drikkevarer) på “Vinbjerget”. Togturen fortsætter til endestationen, hvorefter vi fortsætter i bussen til Europas største Rosenpark i Sangerhausen. Her serveres eftermiddagskaffen inkl. kage. Hjemkomst til hotellet ca. 17:00, hvorefter der serveres aftensmad (inkl. 1 x drikkevarer). Aftenen til egen disposition.

Dag 3.

Kl. 9:00 starter en bytur med bussen gennem den gamle bydel, og en kort byvandring til slottet og domkirken i Merseburg. Turen fortsætter til Leipzig, hvor første besøg er i “Panometer” – et panorama i billeder, lyd og lys. Frokosten (inkl. 1 x drikkevarer) serveres i den berømte “Auerbachs Keller”, der er kendt fra Goethes “Faust”. Herefter er der til “Stadtbummel” , på dansk bytur med indkøb, i den smukke by. Eftermiddagskaffe med kage serveres i det 120 mtr. høje “Panorama Tower”, hvorfra der er en fantastisk over hele området. Hjemkomst til hotellet ca. 17:00, hvorefter der er aftensmad (inkl. 1 x drikkevarer) på hotellet. Aftenen til egen disposition.

Dag 4.

Efter morgenmaden er første besøg på vores tur, det berømte “Sektkellerei” i Freyburg, hvor der bliver rundvisning, samt smagprøve på den “Tyske Champagne”. Turen fortsætter derefter til borgen “Rudelsburg”, der ligger med en fantastisk udsigt over området. Her serveres en overdådig “Riddermiddag” (inkl. 1 x drikkevarer). På Borgen vil der være forskellig underholdning, inden vi drager tilbage til hotellet, med ankomst ca. 15:15. Her serveres eftermiddagskaffen inkl. kage. Herefter lidt tid til egen disposition.

Kl. 18:30 er vi klar til aftenstur, og kører med bussen til floden Saale. Kl. 19:00 sejler vi afsted på en 2 timers tur med middag (inkl. 1 x drikkevarer), samt musik under turen.

Dag 5.

Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til vores dejlige hotel, og sætte kursen mod Danmark. Vi holder passende pauser undervejs, og gør 1 times indkøbsstop i Bordershop Rostock, inden vi skal med Scandlines færge tilbage til Danmark. Ombord venter en dejlig aftensbuffet (inkl. drikkevarer), og vi får god tid (1:45 time) til at sige tak for denne gang til hinanden, inden vi fra Gedser kører til opsamlingssted.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Tillæg ved Enkeltværelse Kr. 450,00

Priser er gældende ved min. 30 deltagere, ved mindre antal, indhent venligst tilbud.

Prisen indeholder:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Sejlads med Scandlines færge
  • Morgen- og aftensbuffet på færgen inkl. drikkevarer (Undtagen spiritus).
  • Ophold i Merseburg (D) på 4 stjernet hotel
  • Alle måltider underopholdet i Merseburg inkl. 1 x drikkevarer
  • Eftermiddagskaffe inkl. kage under opholdet.
  • Udflugter inkl. evt. entrè, smagsprøver, mm.
  • Sejltur inkl. middag og underholdning (Musik)

Ikke indeholdt i prisen:

  • Frokost på ud- og hjemrejse
  • Alle ikke nævnte drikkevarer

Yderligere information

Geografi

Type

, , ,

Varighed