Midtjylland 2 dage

Midtjylland 2 dage

Silkeborg-søerne, Himmelbjerget og Den Gamle By i Aarhus

Vis mere

Beskrivelse

Dag 1:

Vi starter tidligt fra opsamlingssted, og begiver os via Storebæltsbroen, Fyn og Den ny Lillebæltsbro til Silkeborg.

Her ankommer vi kl. 11:00, hvor vores skib ligger klar til at sejle os en dejlig tur på Silkeborgsøerne. Vi forlader skibet i Svejbæk for at gå få hundrede meter til Aalekroen, hvor der venter en dejlig frokostplatte.

Efter frokost holder bussen klar til at køre os den flotte vej til Himmelbjerget, hvor vi udover et par timer på egen hånd, også skal have kaffe/kage ved bussen. Sidst på eftermiddagen forlader vi Søhøjlandet og kører mod 4-stjernede Hotel Sabro Kro, der ligger lige uden for Aarhus. Her skal vi overnatte og spise aftensmad, der består af 2-retters middag med efterfølgende kaffe/te.

 

Dag 2:

Efter at have spist morgenbuffet på hotellet går turen til Aarhus. Her besøger vi Den Gamle By, der er et levende museum med elementer fra de sidste 500 års Danmarkshistorie.

Vi får en guidet tur rundt på museet (tema kan tilpasses efter ønske) inden vi har tid på egen hånd til at opleve de mange spændende bygninger og deres historie. Her fortælles historien om tiden før 1900, om de moderne tiders indtog i 1927 og i museets seneste udbygning findes en stor og spændende udstilling om 1960’erne og 70’erne.

Til frokost får vi serveret to stykker smørrebrød inkl. 1 drikkevare i Den Gamle By inden vi fortsætter oplevelserne i museets mange udstillinger.

Ud på eftermiddagen bevæger vi os hjemad og ankommer først på aftenen.

 

Måltider inkluderet:

Dag 1: Frokost, aftensmad
Dag 2: Morgenmad, frokost

Drikkevarer er ikke inkluderet, medmindre andet er angivet

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse ved minimum 30 deltagere og opsamling på Sjælland, Lolland-Falster og Møn. Enkeltværelsestillæg kr. 200,-

Yderligere information

Geografi

Type

, , ,

Varighed