Nordisk Film

Nordisk Film

100 års filmhistorie inkl. frokost

Vis mere

Beskrivelse

Tag med til Nordisk Films studier i Valby og oplev suset fra de mange populære danske film og tv serier som alle har deres ophav i de berømte studier, nyd derefter en god frokost på Restaurant Bjælkehytten i Søndermarken.

Efter endt opsamling, sættes kursen mod Valby, hvor vi ankommer til Nordisk Film kl. 10:00. Her venter en guidet rundvisning i de berømte studier, hvor mange film og tv-serier som Olsen Banden og Matador har haft deres ophav. Efter denne spændende rundvisning, kører vi til Restaurant Bjælkehuset, hvor en dejlig frokost anretning venter os. Derefter kører vi en dejlig tur i området, hvor vi bl.a. ser udviklingen omkring Carlsberg, og tilstødende lokaliteter. 15:00 ankommer vi til kaffe og kage hos Tune Kursuscenter. Kl. 15:45 sætter vi igen kursen mod opsamlings adressen med en masse gode oplevelser i bagagen.

Prisen inkluderer:

* Bustransport i moderne turistbus

* Entré til Nordisk Film

* Guide under besøg hos Nordisk Film

* Frokost Bjælkehuset i Frederiksberg Have (buffet inkl. 1 x drikkevarer)

* Kaffe med dagens kage – Tune Kursuscenter

 

BEMÆRK: Vedrørende Olsen Banden, så er her specielle regler for grupper, kontakt os venligst, såfremt I ønsker tilbud på dette. Der er antalsbegrænsning på 30 personer i grupper til Olsen Banden udstillingen.

 

Pris gældende ved min. 30 personer ved opsamling på Sjælland, Lolland-Falster og Møn

Yderligere information

Varighed

,

Geografi

Type

,