Sandskulptur- og håndværksfestival

Sandskulptur- og håndværksfestival

Inkl. frokost. Der er altid nye oplevelser til Hundested Sandskulpturfestival.

Vis mere

Beskrivelse

Verden venter på os derude med sin storslåede natur, historiske bygningsværker og gæstfrie folkefærd. Men når vi ikke kan rejse ud i verdenen, så må verdenen komme til os. I denne 10 års jubilæumsfestival kan du rejse jorden rundt – lige her på Hundested Havn. Vores internationale kunstnere deler deres personlige favoritdestinationer med dig i deres gyldne fortolkninger i sand, sand og atter sand. Og inden for i bådshallen kan du frit rejse ind i Hundesteds helt eget fantasiland. I årets sandskulpturfestival får du sand mellem tæerne og udsyn til hele verden. God rejse.

Tag med til en af de mest spændende oplevelser i Hundested, hvor den store sandskulptur festival igen i år tager form, til alles beundring, og se desuden kunst og håndværk fra de mange værksteder på havnen i Hundested.

Efter endt opsamling, sætter vi kurs mod Hundested. Ved ankomst bliver vi modtaget af en professionel guide, som giver os en rundvisning i de mange håndværks- og kunstværksteder. Herefter nydes en dejlig frokost (inkl. 1 x drikkevarer – øl, vand, vin) på lokalt spisested. Efter frokosten skal vi besøge den flotte festival med de enorme sandskulpturer, hvor I efter en kort introduktion (her serveres kaffe med dagens kage) nu er på egen hånd i den flotte udstilling. Man er også velkommen til at besøge de mange værksteder på egen hånd. Sidst på eftermiddagen siger vi tak for denne gang til Hundested, og sætter kursen mod opsamlings adressen.

Prisen inkluderer:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Entre til Sandskulptur festival Hundested
  • Rundtur med professionel guide
  • Frokost inkl. 1 x drikkevarer
  • Kaffe m/ dagens kage

(Prisen er baseret på min. 30 deltagere med opsamling på Sjælland, Lolland-Falster og Møn)

Bemærk at udstillingen løbende ændres, og billederne derfor er fra tidligere udstillinger.

Yderligere information

Egnet til kørestole

Geografi

Type

,

Varighed

,