Skagen – Læsø – Aarhus – 3 dage

Skagen – Læsø – Aarhus – 3 dage

Oplev Danmark i sin skønneste pragt, tag med Fladså Turist til Skagen og Læsø i 4 dage, vi bor på det dejlige Hotel Herman Bang centralt i Frederikshavn

Vis mere

Beskrivelse

Oplev Danmark i sin skønneste pragt, tag med Fladså Turist til Skagen og Læsø i 4 dage, vi bor på det dejlige Hotel Herman Bang centralt i Frederikshavn.

Program:

Dag 1:

Efter opsamlingen køres direkte mod Korsør. Nu går turen så over Storebæltsbroen og via Herning og Skive med passende pauser. Vi ankommer ca. 13:30 til Feggesund Færgekro, hvor vi skal indtage en let frokost. Herefter fortsætter vi via den lille Feggesund færge til Thy. Velankommet til Thy, køres til Thorup Strand, hvor vi skal se kystfiskerne fra TV i deres rigtige miljø, måske også købe lidt fisk i deres butik. Ca. 16:30 fortsætter vores tur til vores hotel i Frederikshavn, hvor aftensmaden venter. Aftenen til egen disposition

Dag 2: Skagen

Efter en lang dag i går, starter vi fra hotellet kl. 10:30 og sætter kursen mod Skagen og Grenen. Turen går vi Løkken, Hirtshals og Kandestederne til Skagen og Grenen med passende pauser undervejs. For dem der ønsker det, vil der være mulighed for at tage ”Sandormen” helt ud på Grenen, Danmarks nordligste punkt (Frokost i Skagen for egen regning). Forventet hjemkomst til hotellet vil være 17:30 hvorefter aftensmaden venter. Aftenen til fri disposition.

Dag 3: Læsø

I dag skal vi tidligt op (kl. 06:00 morgenmad) da vi skal fra hotellet kl. 07:15 og med færgen til Læsø kl. 07:50. Sejlturen til Læsø varer 90 min. På Læsø skal vi rundt og se de forskellige seværdigheder, så som Saltsyderi, Glaspusteri, mm. Vi holder frokost på Læsøe Spisehus, hvor vi nyder en dejlig frokostplatte med Læsø specialiteter (inkl. i rejsens pris).Kl. 15:00 forlader vi igen Læsø med færgen og forventer hjemkomst på hotellet til kl. 17:00. Aftenen til egen disposition.

Dag 4: Hjemrejse + Den Gamle By Aarhus

Så er det tid at forlade vores dejlige hotel (10:30) og sætte kursen mod Sjælland, men inden vi forlader Jylland, skal vi besøge Den Gamle By i Aarhus, hvor vi ankommer ca. 13:00. Vi medbringer en dejlig madpakke fra hotellet, som vi nyder under opholdet. Vi forlader Aarhus igen kl. 17:00 og kører direkte til vores udgangspunkter via Storebælt med passende pauser.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg Kr. 485,00 pr. person (Begrænset antal).

Priser gælder ved min. 30 deltagere, ved mindre antal indhent venligst tilbud.

Indeholdt i rejsens pris:

 • Bustransport i moderne turistbus med kaffe/te under turen
 • Hotelophold i delt dobbeltværelse (Tillæg enkeltværelse – begrænset antal)
 • ½ pension med start aftensmad (inkl. 1 x drikkevarer) på 1 dag og slut morgenmad på 4 dag.
 • Frokost Feggesund Færgekro
 • Færge til / retur  Læsø
 • Frokostplatte Læsø (Ekskl. Drikkevarer)
 • Entrè Den Gamle By – Aarhus
 • Madpakke til sidste dagen (Den Gamle By).

IKKE inkluderet under turen:

 • Enkeltværelsestillæg Kr. 485,00
 • Drikkevarer under hele rejsen som ikke er nævnt i program.
 • Forplejning udover det i programmet nævnte
 • Alle entrèer undtagen Den Gamle By

Yderligere information

Varighed

Geografi

Type

, , ,