Sønderjylland 3 dage

Sønderjylland 3 dage

Vadehavs-øen Sild og tur på marsken

Vis mere

Beskrivelse

Dag 1:

Fra afgangsstedet sættes kursen mod Sønderjylland ad motorvejen og Storebæltsbroen. Undervejs får vi formiddagskaffe og en sandwich til frokost ved bussen.

Vi fortsætter til Bredebro, der blandt andet huser hovedsædet for Ecco Sko. Vi besøger Toosbuys torv, hvor vi får eftermiddagskaffe og -kage på Café Sko. Herefter kan vi med rabatkort i hånden købe 2. sorterings-sko til stærkt nedsatte priser i verdens største Ecco-outlet.

Vi fortsætter herefter til hotel Landhaus Smaga i Süderlügum lige syd for Tønder-grænsen. Aftensmad på hotellet.

 

Dag 2:

Efter at have spist morgenmad på hotellet tager vi på heldagsudflugt til Sild.

Vi kører via Rømø-dæmningen til Havneby, hvorfra vi sejler med færgen gennem det smukke Vadehav. Ombord på færgen serveres en let frokost.

På Sild får vi en guidet rundtur med dansktalende guide, der bl. a. viser os højhusene, spillekasinoer, det eksklusive shopping-strøg, øens vandreklit og de mest luksuriøse sommerhuse. Vi slutter af med kaffe/kage inden vi forlader øen med biltog over dæmningen til Niebüll.

Aftensmad på hotellet.

 

Dag 3:

På vores sidste dag skal vi på marsksafari. Vi kører til den gamle handelsby Tønder, hvor vores lokale guide møder os og giver en god tur rundt i området. Vi besøger Gallehus, der er findested for guldhornene, Højer med Højer sluse og besøg hos Højer Pølser, hvor der er mulighed for en smagsprøve. Vi fortsætter til Møgeltønder hvor vi besøger Schackenborg Slot og spiser frokost på Schackenborg Slotskro.

Mætte af frokosten kører vi en kort tur ned over grænsen til besøg i Fleggaard inden vi sætter kursen hjemad.

 

Måltider inkluderet:

Dag 1: Frokost, aftensmad
Dag 2: Morgenmad, frokost, aftensmad
Dag 3: Morgenmad, frokost

Drikkevarer er ikke inkluderet, medmindre andet er angivet

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse ved minimum 30 deltagere og opsamling på Sjælland, Lolland og Falster. Tillæg for enkeltværelse kr. 300,-

Yderligere information

Geografi

,

Type

,

Varighed