Sort sol – 3 dage

Sort sol – 3 dage

Sort sol – blandt meget andet spændende!

Vis mere
Kategori:

Beskrivelse

Få spændende oplevelser på Sild (Tyskernes riviera) , kørsel med biltog (i bussen !), dejligt hotel i Süderlugum (D), udflugt til Friedrichstadt (Nordtysklands svar på Holland), samt “Vesteregnstur” til Tønder området. Vi rejser hjem via Fynshav – Bøjden, og nyder hjemturen over Sydfyn og via Storebælt. Rejsen kan udvides med ekstra dage med f.eks. besøg i Flensborg, Møgeltønder, etc.

Dag 1.

Efter endt opsamling (kl. 07:30 – 08:00) køres via Storebælt med passende pauser til Rømø (ank. 12:00) hvor vi (12:25) tager med færgen til øen Sild. Under sejladsen nydes en let frokost (inkl. i prisen).Ved ankomst til Sild (Tysklands High Society Ø) mødes vi af den lokale guide (dansktalende) som giver os en rundvisning på kontrasternes ø, med højhuse og mondæne huse på den ene side og øde strande på den anden side. I hovedbyen Weserland bliver der lidt tid på egen hånd, inden vi kl. 15:15 slutter af med kaffe og kage på Restaurant Luzifer. Efter kaffen (17:00) tager vi med biltog (bussen er med) over Hindenburgdæmningen til Tyskland, hvor vi indlogeres på vores hotel i grænseindkøbsbyen Süderlügum. Her serveres aftensmad ved ankomst.

Dag 2.

Efter morgenmaden på det hyggelige familiedrevne hotel, sætter vi kursen mod Friedrichstadt. Byen (grundlagt i 1621) var udtænkt som handelsby, men den blev især et fristed for Hollandske indvandrere, som her fandt større tolerance for deres forskellige trosretninger, end i Holland. Friedrichstadt har et umiskendeligt hollandsk præg med bl.a. gavlhuse langs torv og kanaler, bære også navnet ”Lille Amsterdam”, en idyl som tiltrækker mange tusinde turister hvert år. Vi får en rundvisning i byen (kl. 10:00), samt en kanalrundfart og frokost på Hotel Holsteiniches Haus. Herefter vil der være et par timer på egen hånd. Sidst på dagen køres retur til hotellet for aftensmad, og mulighed for at grænsehandle.

Det er også denne aften at vi skal ud og se Sort Sol efter aftensmaden (Hvis Stærene vil det !) og her forventes hjemkomst igen ved 22:00 tiden. BEMÆRK periode: Marts – April & September – Oktober

Dag 3.

Efter morgen maden siger vi farvel til vores dejlige hotel, og sætter kursen mod Tønder, hvor vores lokale guide (kl. 10:00) står på bussen og giver en ”vesteregnsrundtur” som indeholder Gallehus, Højer Sluse (Med diger og fåreflokke), herefter besøg hos den berømte Slagter Højer (incl. Smagsprøver). Derefter til Møgeltønder for en let frokost på Schackenborg Slotskro. (Vesterlandsturen kan evt. udskiftes med en tur til Flensborg). Ca. 14:00 begyndes hjemturen, som går via Fynshav – Bøjden (16:00 – 16:50) hvor Fladså Turist giver kaffe og kage ombord. Derefter gennem det sydfynske til Storebæltsbroen og hjem til opsamlingsstederne med passende pauser.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Tillæg enkeltværelse Kr. 375,00 pr. person (Begrænset antal)

Prisen er gældende ved min. 30 deltagere, ved mindre antal indhent tilbud

Rejsen indeholder:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Kaffe / Te i bussen under hele turen
  • Alle måltider fra Frokost på dag 1 til Frokost på dag 3 (hjemrejsedag).
  • Kaffe & Kage på hjemtur på Færgen Fynshav – Bøjden
  • Overnatning på familiedrevet hotel i Süderlügum (D)

IKKE inkluderet i prisen:

  • Alle drikkevarer under rejsen
  • Anden forplejning end de nævnte måltider.

BEMÆRK: Slagter Højer har ikke åben søndag, evt. ombytning af rækkefølge på udflugtsdage.

Vælges Flensborg på sidste dag i stedet for Vesterlandstur, reduceres prisen til Kr. 2650,00 + evt. EV tillæg.

EKSTRA: Indhent venligst tilbud på ekstra dage, det kan være ophold i Flensborg, Møgeltønder, etc.

Yderligere information

Varighed

Geografi

,

Type

,