Sort sol – 3 dage

Sort sol – 3 dage

Sort sol – blandt meget andet spændende!

Vis mere

Beskrivelse

Naturfænomenet “Sort Sol” kombineret med spændende oplevelser på Sild (Tyskernes riviera) , kørsel med biltog (i bussen!), dejligt hotel i Süderlugum (D), udflugt til Friedrichstadt (Nordtysklands svar på Amsterdam), samt “Vesteregnstur” til Tønder-området. Rejsen kan udvides med ekstra dage med f.eks. besøg i Flensborg, Sønderborg eller Dybbøl.

Turen afvikles bedst i marts – april og september – oktober, hvor stærene er mest aktive.

Dag 1
Efter endt opsamling (kl. 07:00 – 08:00) sættes kursen mod Sønderjylland ad motorvejen og Storebæltsbroen. Undervejs gør vi holdt og drikker formiddagskaffe ved bussen.

Vi kører via Rømø-dæmningen til Havneby, hvorfra vi sejler med færgen gennem det smukke Vadehav til Sild. Ombord på færgen serveres en let frokost.

På Sild får vi en guidet rundtur med dansktalende guide, som viser os hele øen og dens store forskelle i natur og by. Vi skal bl.a. forbi højhuse, spillekasinoer, det eksklusive shopping-strøg, øens vandreklit og de mest luksuriøse sommerhuse. Vi slutter af med kaffe/kage inden vi forlader øen med biltog over dæmningen til Niebüll.

Herefter direkte til Landhaus Smaga, hvor indkvartering og aftensmad venter.

Dag 2
Efter at have spist morgenmad på hotellet skal vi på en dejlig tur til Friedrichstadt. Byen, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen, kaldes ”lille Amsterdam”. Her venter vores guide, som tager os med på guidet byrundtur og kanalrundfart. Frokost serveres undervejs.

Sidst på eftermiddagen køres retur til hotellet eller, afhængigt af tidspunkt, direkte til ”Sort-Sol”-turen, som køres om aftenen med professionel guide. Ved ”Sort Sol” samles op til en million stære ved tusmørket og opfører en fantastisk luftballet. Grundet flokkens størrelse ser de ud til at formørke solen.

Alt efter tidspunkt serveres aftensmad på hotellet enten før eller efter turen.

Dag 3
På vores sidste dag skal vi på marsksafari. Vi kører til den gamle handelsby Tønder, hvor vores lokale guide møder os og giver en god tur rundt i området. Vi besøger Gallehus, der er findested for guldhornene, Højer med Højer sluse og besøg hos Højer Pølser, hvor der er mulighed for en smagsprøve. Vi fortsætter til Møgeltønder hvor vi får en rundvisning på Schackenborg Slot og spiser frokost på Schackenborg Slotskro.

Mætte af frokosten sætter vi kursen hjemad og ankommer sidst på dagen.

 

Pris pr. person:

Ved indlogering i dobbeltværelse: fra kr. 2.975,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 200,-

Prisen er gældende ved minimum 30 personer. Det forudsættes at gruppen sørger for registrering af tilmeldinger og opkrævning af deltagerbetaling, sådan at der afregnes i ét samlet beløb til Fladså Turist.

 

Måltider inkluderet:

Dag 1: Frokost, aftensmad
Dag 2: Morgenmad, frokost, aftensmad
Dag 3: Morgenmad, frokost
Kaffe/te i bussen på hele turen

Drikkevarer er ikke inkluderet, medmindre andet er angivet

 

Yderligere information

Varighed

Geografi

,

Type

,