Sydfynske øhav

Sydfynske øhav

Thurø, Tåsinge og Ærø

Vis mere

Beskrivelse

 Dag 1:

Efter opsamling sættes kursen direkte mod Fyn ad motorvejen og Storebæltsbroen.

Ved ankomst til Fyn drejer vi væk fra motorvejen og fortsætter turen af landevejene gennem Fyns land. Vi gør stop for formiddagskaffe ved bussen inden turen fortsætter mod Thurø og Tåsinge, hvor vi blandt andet kommer forbi Bregninge Bakker, Elvira Madigans og Sixten Sparres grav på Landet Kirkegård og Valdemar Slot. Frokost indtages på den historiske Bregninge Mølle.

Ud på eftermiddagen ankommer vi til Svendborg, hvor vi checker ind på vores hotel. Her er der mulighed for at slappe af på værelset eller gå en tur i byen på egen hånd inden vi spiser middag på hotellet. Middagen serveres som en 2-retters menu.

 

Dag 2:

I dag går turen til Ærø. Vi kører bussen om bord på færgen og nyder den smukke sejltur gennem det sydfynske øhav. Efter 75 minutters sejlads ankommer vi til Ærøskøbing, hvor den lokale guide tager imod os. Guiden er med os hele dagen og tager os gennem øens smukke steder og byer med løbende stop undervejs.

Frokost indtages på Rise Bryggeri. Her er dækket op til lækker frokostbuffet, der nydes sammen med det gode Rise øl.

Turen på Ærø sluttes med byvandring i Ærøskøbing inden der sejles retur til Svendborg. På færgen er der mulighed for at købe aftensmad for egen regning.

Vi ankommer til Svendborg kl. 18.50, hvorfra vi kører direkte hjem.

 

Måltider inkluderet:

Dag 1: Frokost, aftensmad
Dag 2: Morgenmad, frokost
Drikkevarer er ikke inkluderet, medmindre andet er angivet

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse ved minimum 30 deltagere og opsamling på Sjælland, Lolland og Falster. Tillæg for enkeltværelse kr. 275,-

Yderligere information

Geografi

Type

,

Varighed

Du kunne også være interesseret i...