TV2 Odense

TV2 Odense

TV-stationen og sejltur med Odense Åfart

Vis mere

Beskrivelse

Oplev en TV stations verden med guidet rundvisning på TV2 Odense, frokost på Boulevardkroen, og en dejlig sejltur med Odense Åfart.

Efter endt opsamling kører vi direkte til TV2, Kvægtorvet i Odense, hvor vores guide venter på at indvie Jer i TV2’s spændende verden. I starter med en forevisning i TV2`s biograf, hvor der fortælles om stationens tilblivelse, organisation og forpligtigelser som TV station. Derefter kommer I rundt og ser aktualitets studiet, hvorfra bl.a. sportsudsendelser og Station 2 bliver sendt. I ser naturligvis også Nyhedsstudiet, som er i gang 24/7/365.

Efter denne spændende rundvisning, kører vi med bussen til Boulevard Kroen i Odense, hvor der venter en dejlig frokostplatte eller æggekage (inkl. 1 x drikkevarer). Boulevardkroen stammer helt tilbage fra 1900 tallet, hvor man kom hviledagen i hu, men flere stamkunder havde erhvervet sig en nøgle, og selvbetjening om søndagen var ikke ukendt. Og selvom beholdning af øl og andre drikkevarer var sunket betragteligt sådan en dag, så stemte pengebeholdningen i den berømte cigarkasse altid med svindet på varelageret. Kroen har derfor eksisteret i mere end 100 år, og den emmer af krohygge og historie.

Når frokosten er nydt, kører vi til Odense Åfarts anløbssted, hvor en af turbådende venter på at sejle Jer en skøn tur til Fruens Bøge, hvor bussen igen samler Jer op. Herefter kører vi igen mod Sjælland med et passende stop for en kop kaffe inden vi tager det sidste stykke til opsamlings adressen.

Prisen inkluderer:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Rundvisning hos TV2 Odense med guide
  • Frokost på Boulevardkroen (inkl. 1 x drikkevarer)
  • Sejltur med Odense Åfart
  • Kaffe ved bussen under hjemturen.

BEMÆRK: Maks. 50 deltagere på denne tur.

 

PT LUKKET GRUNDET COVID-19

 

Pris gældende ved min. 30 personer ved opsamling på Sjælland, Lolland-Falster og Møn

Yderligere information

Geografi

Type

Varighed