Vadehavet 3 dage

Vadehavet 3 dage

Vadehavet, og Vestkysten med Tirpitz museet, en helt speciel oplevelse !

Vis mere

Beskrivelse

Vadehavet, og Vestkysten med Tirpitz museet, en helt speciel oplevelse !

Dag 1:

Efter endt opsamling, kører bussen den direkte vej (med passende pauser) til Blåvand, og det moderne Tirpitz museums anlæg, som er placeret delvist i gamle bunkers fra 2 verdenskrig, og delvis nyopført som moderne museum. Her vil I få en kort introduktion til museet, og I har derefter nogle timer på egen hånd i det store museums kompleks. Der vil blive udleveret en dejlig sandwich fra bussen, som I kan nyde under opholdet. Efter denne store oplevelse, kører vi til Esbjerg Havn, hvor vi skal med Fanø færgen (Overfartstid ca. 15 min). Vores base for de næste dage, er Fanø Night & Stay (Den tidligere søfartsskole) som i dag er et moderne hostel. Efter indkvartering er det tid til aftensmad, og senere kaffe og kage.

Dag 2:

Efter morgenmaden står den på guidet tur rundt på Fanø, hvor vi med lokal guide skal høre om øen og dens historie, byvandring i Nordby, Fanø Museum, Sønderho, Rindby Strand og Fanø Bad. Undervejs nyder vi den medbragte madpakke i naturen.

Velankommet til vores base, er der lidt tid på egen hånd, inden vi skal nyde aftensmaden og kaffe med kage. Efter aftensmaden er der en overraskelse på programmet.

Dag 3:

Efter morgenmaden, siger vi farvel til Fanø, tager med færgen, og derefter en lille times kørsel til Vester Vedsted, hvor vi laver omstigning til en helt anden type bus, nemlig en ”Traktor-bus” som vil bringe os gennem vadehavet til Mandø. Velankommet til Mandø, vil der være en guidet byrundtur  i Mandø by, hvorefter vi skal nyde en dejlig frokostbuffet på Mandø Kro. Efter at have sundet os lidt, så er det igen retur med ”Traktor-bussen” til fastlandet, hvor vores bus venter på at bringe Jer sikkert hjem efter 3 dage med masser af oplevelser og frisk luft.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg Kr. 200,00

(Prisen er baseret på min. 30 deltagere)

Prisen indeholder:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Broafgift Storebæltsbro & Fanø Færgen
  • Overnatning i delt DV på Fanø Night & Stay
  • Forplejning – Dag 1: frokost (Sandwich), Aftensmad inkl. kaffe/kage, Dag 2: Morgenmad, Frokost (madpakke), Aftensmad inkl. kaffe & kage, Dag 3: Morgenmad, Frokost (Mandø Kro) og kaffe ved bussen under hjemrejse.
  • Entrè Tirpitz Museum, Guide på Fanø, Entrè Fanø Museum, Guide på Mandø

IKKE indeholdt i prisen:

  • Drikkevarer under rejsen
  • Anden forplejning end det nævnte i ”Prisen indeholder”
  • Anden entré  end nævnt i program.

BEMÆRK: Guidede ture er for rask gående gæster, men alle er naturligvis velkomne på turen. Det tilrådes med fornuftigt fodtøj, og varmt overtøj, hvis den danske sommer viser sig fra sin ”bedste” side da det blæser meget i området.

Yderligere information

Geografi

Type

, ,

Varighed