Samsø – 1 dags Smag på øen – 2018

samsoe-2
Download PDF

 

samsoe-2

samsoe-3

 

 

 

 

Tag med på denne dejlige 1 dags tur til Samsø

Efter endt opsamling køres til Kalundborg hvor vi skal med færgen  til Ballen på Samsø. Vel ankommet  til Samsø,  venter vores guide, som skal følge os hele dagen på øen. Under overfarten til Samsø serveres kaffe/te og 1 x rundstykke.

Vi starter opholdet med en rundtur på Sydøen, vi passerer Nørreskifte, Ørby, Brattingsborg Gods, Kolby og Samsø Syltefabrik. Efter ankomst til Permelille, der er øens højst beliggende by, besøges Svanegaarden fra 1877, hvor Samsø Gårdbutik holder til. Der vil her også være ølsmagning fra Samsøs lokale bryggeri, der bydes på smagsprøver af snapsen “Hal Eller”, og smagfulde lokal produceret saft. Der bliver også tid til at kigge rundt i den 500 m2 store gårdbutik, inden vi begiver os videre. Efter Permelille kører vi gennem Tranbjerg, og rundt på den sydvestlige del af øen.

Frokosten nydes på et af de lokale spisesteder med lokale råvarer som basis for deres produkter (Drikkevarer til frokost for egen regning).

Om eftermiddagen skal vi se Nordøen, vi passerer flere af øens 22 idylliske landsbyer, bl.a. Kanhave Kanalen, Stauns Fjord samt det smukke gadekær i Nordby.

Efter turen på Nordøen skal vi besøge den gamle butik “Smagen af øen” i Ballen, her skal vi smage “frisker for årstiden”, en Samsø specialitet, samt nyde en god kop kaffe på lokalt ristede kaffebønner. Har man lyst, kan der smages på lokal snaps og likør fra øens producenter. Efterfølgende spadseres gennem Ballen og turen afsluttes i Baghuset, der er en hyggelig livsstilbutik med bl.a. lokal brugskunst. Her bydes på en sidste smagsprøve fra en lokal producent.

Herefter forlader vi Samsø med færgen, og ankommer i Kalundborg, herefter er det direkte hjemkørsel til opsamlingssted efter en dejlig dag på Samsø.

Pris pr. person Kr. 545,00 ved min. 30 deltagere

Prisen inkluderer:

  • Bustransport i moderne turistbus
  • Færge Kalundborg – Samsø tur/retur
  • Kaffe/te + 1 x rundstykke på færgen (udrejse).
  • Frokost og diverse smagsprøver (Drikkevarer til frokost for egen regning)

Tillæg: Mad på færgen (min 10 personer – samlet bestilling).

  • Morgenkomplet inkl. 1 x morgenbitter     Kr. 100,00 (Så fravælges kaffe7te samt 1 x rundstykke)
  • Glaseret skinke med flødekartofler og tilbehør (inkl. 1 x drikkevarer)  Kr. 145,00
  • Flæskesteg med rødkål, kartofler og souce (inkl. 1 x drikkevarer) Kr. 145,00
  • Skinkesnitsel med Pommesfrites og bearnaisesauce (inkl. 1 x drikkevarer) Kr.